• Que Linda Style

Wat de vraag ook is DANS is het antwoord!

Bijgewerkt: 5 dec 2020


Ja, keer op keer DANS en MUZIEK!


Dit keer meer over muziek. Muziek is de leidraad in mijn dag, in mijn leven. Muziek is my happy place.


Mijn spotify lijsten zijn enorm en veelzijdig. Muziek voor meer energie, voor ontspanning, voor het slapen, voor onderzoeken hoe het met mij gaat, muziek voor in de auto en muziek om mee te zingen (niet dat ik dat kan maar vooral in de auto klinkt het fantastisch), muziek om pijn en verdriet ruimte te geven etc.


En ik kan er enorm van genieten om met mijn headphones buiten te dansen in de natuur, bij het strand bijvoorbeeld. Dat geeft mij een gevoel van vrijheid. Ik ontdek nieuwe plekken en nieuwe bewegingen. Het boeit mij niet wie er kijkt of het ziet, het is mijn manier van expressie. Ik gebruik de natuur en de uitdagingen die erbij komen kijken. Maar zon, regen of wind het stopt mij niet! Toch dans ik ook zonder muziek en geeft dat weer compleet andere inzichten.


Het mag overduidelijk zijn dat ik het dansen dat ik altijd deed voorheen enorm mis! Het samen dansen, elkaars energie gebruiken en samen genieten van muziek, bewegingen en de passie. Hoe erg mis ik de blijdschap die daarbij hoort en de meest fantastische glimlachen die verschijnen. Voor mij is het element live muziek next level dansgenot en tja dat is er nu niet.


Wat nu? tja dat denk ik ook vaak maar blijf ook plannen en ideeën uitwerken.

Mijn slogan: wat de vraag ook is DANS is het antwoord ja die is dagelijks van toepassing.


Ik ben sterk in verbinden door dans. Of ik dat nu doe met mijzelf, mijn nichtjes, vriendinnen, met gevoelens, met vreemden. Ik durf wel te zeggen wil je mij echt leren kennen dans met mij, beweeg met mij ook als je dat moeilijk vind. Dat is precies de reden dat dans en muziek verbind zonder dat mensen dezelfde taal spreken. Ze spreken dans en muziek!


En nu ben ik bezig met de komende maanden. Hoe ga ik het vormgeven?

Hoe plan ik? In een tijd waarin bijna dagelijks de regels en richtlijnen veranderen?


Ik heb je HULP nodig:

Klik hier voor het formulier!


Dat ik heb een vraag aan jou!


* Waar heb jij behoefte aan?

* Onder welke voorwaarden wil je (blijven/komen/beginnen) dansen?

* Wat voor soort les of sessie heb jij nodig?

* Waar loop jij tegenaan?

* Wat zijn jouw zorgen rondom dans?


Ik heb een formulier gemaakt waarin je dat allemaal kan aangeven,

je helpt mij erbij zodat ik weet wat jullie willen.


Ga evt. met mij in gesprek als jouw behoefte meer uitleg nodig hebben.

Ik sta open en leer graag van jullie.

75 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven