• Que Linda Style

Verander ik iets door stil te zitten?


Nee, hoor ik je denken, natuurlijk niet!

Het klopt natuurlijk dat door stil te blijven zitten uiteindelijk niets zal veranderen. Maar soms kan je even niet anders. Gebeurtenissen, trauma's en ervaringen ..... kortom 'when life happens' kan je letterlijk bevriezen. Zowel in je hoofd maar helemaal in je lijf. Je bent als het ware 'verlamd'. Gevoelens en emoties zijn uitgeschakeld en niet meer goed merkbaar. Geen idee hoe je je voelt, laat staan dat je daar woorden voor hebt.

Ik ben ook van mening dat je soms wel echt even stil moet zitten en zoals de man hierboven je leven eens serieus onder de loep moet nemen. Niet een beetje of half maar echt!


Tja en hoe doe je dat dan ...... voor mij is het sleutelwoord om dat te doen dans en muziek. Door deze combinatie weet mijn lijf wat er echt gaande is. Ik ben iemand die dat moet bewegen en dansen. Dan kan ik het echt voelen en volgen mijn woorden daarna. Of soms ook niet! Niet alles heeft woorden nodig, beweging wel!


Misschien lees je dit in de 'struggle' van jouw bestaan en denk je: dat zou fijn zijn even niet (zoveel) praten maar dansen en bewegen. Ik nodig je uit en je bent meer dan welkom. Niets is me te gek of te ingewikkeld en we doen het samen. Dansend dat wel en nee je hoeft niet te kunnen dansen of danslessen te hebben gevolgd. Het gaat om beweging en de expressie van jouw lichaam. Ik zeg je ook niet wat je 'moet' doen. Ik vertaal wat ik zie en nodig je uit daar in beweging mee verder te gaan.


Momenteel zijn er genoeg mogelijkheden om, onder bepaalde voorwaarden, danscoaching te proberen. Dit kan individueel maar ook met een groep. Wil je meer weten? Neem dan contact op. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.64 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven