• Que Linda Style

22-01-2020 diploma

Ik voel mij goed, het is een nieuwe dag, een nieuw leven!


Dans is mijn taal en op een andere manier leerde ik daarmee te werken. De opleiding heeft mij en mijn toekomst verder vorm gegeven. Ik leerde dat wat er altijd al in mij was te gebruiken en te vertalen naar een vak. Die van danscoach. Het is duidelijk wat ik ermee wil en het is tijd om dat verder uit te gaan werken. Op mijn Que Linda Style manier.


Maar eerst even een pas op de plaats, genieten van dit moment. Het was niet makkelijk maar het is gelukt. Volhouden, focussen en hard werken is beloond met een diploma.

En ik ben trots en ik voel mij goed.


Maar zonder de steun en het vertrouwen van de mensen om mij heen was dat niet gelukt.

Dank je wel!!

99 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven