Locatie Lokaal 7 in Den Haag
20200616_114826_edited.jpg
20201008_193531_edited
20201008_193518_edited
1/1
Reviews
 
 

Het ging om mij, echt om mij en Linda zorgde voor de veiligheid die nodig was om een stukje masker af te doen. Linda straalt uit dat wat daarachter zit, ze dat wil zien, dat wat het is er mag zijn. Heel bijzonder en heeft mij ook echt geholpen dat we het samen aangingen. ik voelde me niet verloren. En toch ging het helemaal om mij.

Linda is een coach die goed de leiding neemt, staat er. Is duidelijk en houdt goed het contact met diegene die op de vloer staan. Observeert en ziet wat er gebeurt.

Maakt een relaxte indruk, straalt rust uit.

Danscoaching bij Linda: Onderzoeken hoe iets beweegt of juist vast zit in mij. Soms confronterend en eng. Dan weer verzachtend en vrij. Stuk voor stuk waren het sessies die doorwerkten en veel inzicht brachten. Linda is zo fijn aanwezig! Ondersteunend zonder te overheersen. Ze volgt en leidt. Super veilig terwijl ze mij ook uit mijn comfortzone weet te halen. Ik ben dankbaar voor mijn sessies bij haar!
Ik vind dat Linda coach goed de leiding neemt, ze staat er en is duidelijk.

Wanneer je geen woorden hebt voor wat je voelt, of wanneer je moeilijk bij jouw gevoel kan komen... dan helpt Linda je daar fantastisch bij met een afwisseling van dans en gesprek.

Ik dacht dat het hoogst ongemakkelijk zou zijn om te dansen en "bekeken" te worden.

Maar door de manier waarop Linda aanwezig is tijdens een sessie, heb ik daar misschien maar een paar minuten iets van gemerkt.

Linda creëert een fijne, veilige setting waarbinnen je makkelijk jezelf kan zijn.

Zit er iets vast in jou? Dan zou ik zeggen: 'breng het in beweging bij Que Linda Style.'

Onlangs heb ik voor het eerst dans coaching ervaren bij Linda. Een erg goede ervaring!

Ik liep al een tijdje rond met een aantal vragen en met 1 daarvan zijn we aan het werk gegaan. Daar waar je in gedachten soms in cirkels lijkt te lopen, helpen het dansen en bewegen op muziek en de coaching om letterlijk te voelen wat je misschien al wist, maar nog niet kon benoemen. Mocht je dit herkennen, stuur haar dan een berichtje en kijk wat ze voor je kan betekenen. Ik was positief verrast door de inzichten die ik nu heb!

Het was een hele fijne sessie met Linda. En vooral omdat Linda mij zonder woorden heel goed aanvoelde, begreep en echt snapte wat ik nodig had. En zo fijn om even niet te moeten praten.

Ik voelde mij vrij om te bewegen. Na afloop voelde ik mijn lijf veel beter en

voelde ik mij lichter, vrijer. Door de manier waarop Linda de sessie geeft voel ik mij gezien en kreeg ik meer zelfvertrouwen.